3D_Product_Visualization
gbhy65vfbtge45ytg65gesgets
Comments Off on 3D Product Visualisatie

Bij Artist Impression 3D kunt u ook uw producten in 3D laten vormgeven. Zo kunt u uw nieuw te produceren producten laten visualiseren en gebruiken voor de promotie op uw site of op de site waar u het product verkoopt. Een artist impression van een product is veel mooier dan een foto aangezien de product visualisaties geen oneffenheden bevatten en zeer gedetailleerd zijn en waargetrouw.

3D Product Design Proces

Hieronder ziet u de visuele weergave van het 3D product design proces van concept tot tastbaar product.

3D-Product-Design

Product Verpakking Visualisatie

Bij en product hoort meestal ook een verpakking. Door uw verpakking te laten visualiseren in 3D heeft u wederom promotiemateriaal in handen van de hoogste kwaliteit. De investering in een goed vormgegeven product met verpakking betaald zich snel terug. Wanneer uw product en verpakking er beter uitziet dan de producten en verpakkingen van uw concurrenten dan zult u meer gaan verkopen.

Verpakkingen Laten maken

In veel gevallen zal uw product leverancier in staat zijn om ook uw verpakkingen te maken. Wij zorgen dan voor het ontwerp dat u kunt aanleveren. Indien uw leverancier geen verpakkingen kan maken dan kunnen wij u verwijzen naar enkele goede drukkers met expertise op verpakking gebied.

Voor meer informatie of een gratis offerte op maat neemt u contact met ons op.

Comments are closed.