augmented-reality-architecture
gbhy65vfbtge45ytg65gesgets
Comments Off on Geef Uw Architectuur Visualisatie Impact Met Augmented Reality!

augmented-reality-architectureHet wordt tegenwoordig alleen maar makkelijker gemaakt om klanten een goed idee te geven hoe een bepaald gebouw er straks in het echt uit gaat zien. Waar dit vroeger voornamelijk werd gedaan met tekeningen en schaalmodellen, daar kunt u potentiële klanten en investeerders nu met behulp van de iPad door een nog te bouwen gebouw laten lopen. Dit werkt via het zogeheten augmented reality, waarmee je op de iPad een 3d-impressie op kunt roepen. Wij bieden u deze manier van visualiseren graag aan, door middel van de app Augment. Wij maken uw visualisatie, u hoeft alleen maar de app te openen en u kunt de visualisatie in volle glorie bekijken. We leggen u uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

augmented-reality-app interieur designWat is augmented reality?

Laten we om te beginnen even bekijken wat augmented reality inhoudt. Het is eigenlijk een combinatie van de echte wereld en een virtuele wereld, die als het ware over elkaar heen worden gelegd. Wat dat betekent? Stel dat je in je huiskamer zit en dat je aan een nieuwe kast toe bent. Voordat je tot aanschaf overgaat wil je eerst weten hoe deze kast er in je huiskamer uit komt te zien. Met behulp van augmented reality kun je simpel een model van de kast downloaden, en met bijvoorbeeld het scherm van de iPad bekijken hoe deze er dan in je huis uit komt te zien. Je houdt de iPad voor je en ziet dan zowel de realiteit als de kast die hier overheen geprojecteerd wordt. Zo kun je bekijken of de kast past in je inrichting, en waar deze dan het beste zou staan. Dit soort toepassingen wordt natuurlijk pas echt interessant als deze in de architectuur worden toegepast.

augmented_reality architectuurDe perfecte visualisatie met Augment

Het zo goed mogelijk visualiseren van een vastgoedobject kan een grote bijdrage leveren aan het succes hiervan. Het is natuurlijk mooi als een bureau voor jou een realistische computerstimulatie maakt van een nieuw project, zodat geïnteresseerden hier naar kunnen kijken en zich een indruk kunnen vormen, maar is het niet nog mooier als mensen bij wijze van spreken door uw nieuwe project heen kunnen lopen? Met Augment is dat mogelijk. Hoe dat in zijn werk gaat is heel simpel. U schakelt ons in om de AR-stimulatie voor u te maken. U geeft ons de details van uw project en wij maken hier een 3D-visualisatie van. Deze visualisatie zetten we dan in Augment, waarna u hier heel eenvoudig mee aan de slag kunt. U kunt bijvoorbeeld naar de locatie gaan waar uw project moet komen te staan. U houdt de iPad voor uw ogen op de juiste plek, Augment vult dan voor u het hele gebouw in zodat u en eventuele klanten of investeerders kunnen zien hoe het er straks allemaal in het echt uit komt te zien. Dit is een unieke manier om een project te visualiseren, die steeds populairder wordt. Logisch ook, want dit is een van de meest doeltreffende manieren voor een architect om een project tot leven te brengen. Zo ziet iedereen heel eenvoudig de visie die u zelf voor ogen heeft!

Augment en Artistimpression3D.nl

Artistimpression3D.nl heeft vele jaren ervaring met het produceren van artists impressions van hoge kwaliteit. We hebben door de jaren heen de verschillende nieuwe technologieën op dit gebied zien opkomen en zijn van mening dat je al deze mogelijkheden ook ten volste moet benutten. Op onze website ziet u in onze portfolio de kwaliteit van ons werk, evenals de mogelijkheden die we u allemaal kunnen bieden. Als u ook uw nieuwe project op levensechte wijze tot realisatie wilt brengen, neem dan vandaag nog contact met ons op. We leggen u graag uit wat voor mogelijkheden we allemaal te bieden hebben en hoe we mee kunnen helpen om ook van uw project een succes te maken.

Comments are closed.